תוכן מקודם
באופן כללי, ההבדלים העיקריים בביצועים בין תנור קרמיקה פתח עילי לבין תנור בעל פתח קדמי נובעים מההבדלים בין דגמים ספציפיים (בעלי מפרטים טכניים שונים), ולא מהבדל עקרוני בין שתי צורות פתיחה שונות אלו (ממש כמו במכונת כביסה). ההבדל המהותי כאן הוא פונקציונאלי – תנורים בעלי פתיחות מכיוונים שונים מתאימים להצבה במקומות שונים, ומצריכים גישה שונה. כאשר מדובר בתנור בעל פתח עליון יש לוודא כי תהיה לנו גישה נוחה וזמינה לתנור ולסביבתו, כזו שתאפשר לפתוח את הדלת למעלה בקלות ולגשת לתנור בנוחות. במקרה של פתח קדמי הגישה לרוב נוחה ופשוטה יותר, אך כאמור – זה תלוי גם במיקום המיועד עבור התנור בסדנא.
על פי רוב, תנורי קרמיקה בעלי פתח קדמי, משמשים לצרכים תעשייתיים, בעוד תנורים עם פתח עליון ניתן למצוא בעיקר בסדנאות קרמיקה, מורים, אמנים ועוד. עם זאת, חשוב לציין כי דגמים מסוימים של תנורים בעלי פתח עילי מיועדים גם עבור שימוש תעשייתי, והמקומות בהם משתמשים בתנור מסוג זה הם כאלו בהם קיים צורך ייעודי בפתח עילי (כאמור – לא מדובר בהבדל עקרוני בין שני סוגי התנורים).
לסיכום: ההחלטה על רכישת תנור בעל פתח עילי או קדמי תלויה בנסיבות הייחודיות המאפיינות הן את המקום שאנחנו מייעדים עבור התנור, והן את הצרכים והשימושים שלנו. יש להתמקד במפרט הטכני של הדגם הספציפי אותו שוקלים לקנות, ולתת את הדעת למגוון פרמטרים נוספים מלבד לכיוון הפתיחה של דלת התנור. הכוונה לפרמטרים כמו טמפרטורת עבודה מקסימאלית, מידות ונפח פנימי, חברה מייצרת ואחריות (לכך נגיע מיד), סוג הבקר וכיוצ"ב.
תנורי קרמיקה פתח עליון או קדמי ברמת האיכות הגבוהה ביותר תוצרת "נברטרם" גרמניה
קטלוג תנורי הקרמיקה שאנו מציעים כולל כאמור גם דגמים בעלי פתח קדמי וגם כאלו בעלי פתח עילי, כך שמגוון האפשרויות רחב וכל סדנא או מפעל יכולים למצוא את הדגם המושלם והמתאים ביותר עבורם.
עבור שני סוגי התנורים (פתח עילי או קדמי) חשוב במיוחד להקפיד לרכוש דגם של יצרנית נחשבת ואיכותית בתחום החימום התעשייתי. תנורי הקרמיקה שאנו מציעים הם של חברת "נברטרם" הגרמנית – חברה מובילה בתחום הידועה ברמת האיכות הגבוהה וחסרת הפשרות של מוצריה.
התנורים נמכרים גם עם אחריות מלאה של היצרן, כמובן, לרוב עבור שנה שלמה עם תוספת של שנתיים עבור חלפים.
רמת בידוד גבוהה תורמת לתוצאות מצויינות!
אחד הפרמטרים החשובים ביותר בתנור קרמיקה הוא איכות ומידת הבידוד, בפרט של הדלת. ככל שדלת התנור מבודדת בצורה טובה יותר, כך התנור יהיה אפקטיבי יותר ותצרוכת האנרגיה שלו תהיה יעילה וחסכונית יותר. מומלץ להתעניין ספציפית בנוגע לסוג הבידוד ומבנה הדלת של הדגם שאתם שוקלים לקנות, בנוסף לכיוון פתיחת הדלת (נתונים אלו מופיעים במפרט הטכני).
אתם מוזמנים להיכנס לאתר אלקטרוטרם ולעיין בדגמי התנורים. כמו כן אנו עומדים לרשותכם לכל שאלה בטל: 04-3810222
https://www.electrotherm.co.il/